Image

TARIEVEN EN VERGOEDINGEN


De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de consulten, binnen de aanvullende verzekering / alternatieve geneeswijzen. De behandeling valt dus niet onder uw eigen risico. 

 EERSTE CONSULT                     € 95*
 VERVOLGCONSULT   € 70*
 TELEFONISCH CONSULT  € 25*

* de prijzen zijn inclusief homeopatische middelen

Aan het eind van een consult ontvang je een nota. Deze heeft een betalingstermijn van drie weken. Je kunt ook ter plekke met pin betalen. Het annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van te voren. Daarna wordt het consult volledig in rekening gebracht. 


Klik hier voor een actueel VERGOEDINGENOVERZICHT ZORGVERZEKERAARS
Download privacyverklaring

 

 

Geregistreerd lid KNOV (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Verloskundigen) / BIG-geregistreerd:69016504703 Geregistreerd lid NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopathen) / AGB code: 90101925 De klassiek homeopathen die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Deze worden onder andere gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. Homeopathen aangesloten bij de NVKH vallen onder de klachten- en tuchtrechtprocedure van de S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Geregistreerd lid VV&H (Vereniging voor Verloskundigen & Homeopathie) / RBCZ code: 170502R

 

 

CONTACT

 

Marij Wijtenburg

Locaties in Alkmaar en Warmenhuizen of bij je thuis in de regio Alkmaar 

 

telefoon

06-12697361


button2