Leesvoer

Boekentips

Vrouwenlichaam Vrouwenwijsheid / Christiane Northrup

Vrouwen over de hele wereld voelen zich gesteund door dr. Northrups visie op het welzijn van lichaam en geest. Hierin wordt de rol van medicijnen kritisch bekeken, en veel aandacht geschonken aan Bewustzijnsprocessen. Leren luisteren naar je lichaam is Northrups motto.

Dit vuistdikke boek is opgedeeld in drie delen:

  • Van externe controle tot innerlijk weten (hoe werkt het vrouwelijke energiesysteem)
  • De anatomie van de wijsheid van vrouwen (van menstruatiecyclus tot overgang) 
  • Programma voor het helende proces (stappenplan voor zelfheling)

 

Genezing door Energie / William Bengston

Dr. Prof. William Bengston is professor in de sociologie aan het St. Joseph's College in New York. Toen hij begin twintig was, ontving hij een behandeling met handoplegging die een einde aan zijn chronische rugpijn maakte. Zichzelf scepticus noemend begon hij een onderzoek dat vijfendertig jaar zou duren en dat hem tot een van de voornaamste onderzoekers heeft gemaakt in het blootleggen van de principes achter geneeskunde door energie.

Zwanger met lichaam en ziel / Susan Smit

Zwanger zijn en leven schenken is een ontwikkeling van jewelste. Een zwangerschap is oeraards en hoogst spiritueel. Ze brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan, maakt je kwetsbaar en krachtig. Ze kan een periode van persoonlijke groei zijn mits je die bewust doorleeft. 

  • Hoe krijg je zielscontact met je ongeboren kind?
  • Hoe ontdek je wat je kindje op aarde komt leren en brengen?
  • Wat is de invloed van jouw gevoelens op de foetus?
  • Hoe kun je dit avontuur met rituelen, meditaties, schrijfopdrachten en alternatieve geneeswijzen uitdiepen en verrijken?

Overige tips

De bloem van Maryam

Dit is een woestijnplantje, die lange tijd in soort van ´slaapstand´ kan blijven. Wanneer het met water in aanraking komt ontwaakt het.

Zodra je het plantje in een kom of groot glas met water legt gaat het langzaam open en komt er een stofje vrij die pijnstillend en verwarmend is voor je baarmoeder. Het wordt ingezet tijdens de ontsluitingsfase van de bevalling of om een miskraam op gang te brengen.

Deze bloem heeft een geneeskrachtige werking en het bevat tevens goede voedingsstoffen zoals o.a.: IJzer, kalium, magnesium, zink, calcium. Tijdens de ontsluiting kan je het water waar de bloem in ligt drinken.

Waarschuwing: Het mag absoluut niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap.

Bestellen: www.bionaturalis.

CONTACT

Marij Wijtenburg

Locaties in Alkmaar en Warmenhuizen of bij je thuis in de regio Alkmaar

telefoon

06-12697361