Isis-vrouwenkracht - het fundament onder mijn praktijk

In mijn jarenlange ervaring als verloskundige heb ik keer op keer gezien en ervaren hoe het proces van zwangerschap en geboorte een beroep doet op de oerkracht die in alle vrouwen aanwezig is.

Ik heb altijd de innerlijke drang gevoeld om deze oerkracht in mijzelf aan te boren en deze ook voor andere vrouwen toegankelijker te maken.

Het is de scheppingskracht die we gebruiken om een kind geboren  te laten worden. Wanneer je je meer bewust wordt van deze scheppingskracht kan je vol vertrouwen de zwangerschap en het proces van de bevalling doormaken.

De oervolkeren en sjamanen voelen zich vanzelfsprekend verbonden met deze scheppingskracht. Voor ons, westerlingen is deze verbinding vaak niet meer zo zonneklaar. Hierdoor kunnen vrouwen zich soms angstig, eenzaam of verloren voelen.

Met name tijdens de energetische behandelingen kan ik mij afstemmen op een universele vrouwelijke energie, die ik de Isis-kracht noem. Isis is de moedergodin, ze beschermt en geneest, ze gaat over vruchtbaarheid, magie en vrouwelijke oerkracht.

Wanneer ik mijn handen op je schouders leg en mij afstem op de Isis-kracht kan deze energie haar genezende werk doen in jouw lichaam. Eventuele blokkades in jouw lichaam kunnen dan worden opgeheven. Daarbij is het heel normaal dat je fysieke sensaties  kan ervaren of dat er een emotie vrijkomt.

Vrouwenkracht is al eeuwig in ons vrouwen aanwezig. Bewustwording van deze oerkracht is de eerste stap. Hierdoor kan je deze kracht ook weer gaan ervaren waardoor het vertrouwen in jezelf groeit. Het wordt dan gemakkelijker om de controle los te laten en het proces van zwangerschap en bevalling te laten gebeuren en te ontvangen.

 

 

Isis, You with the Healing Wings,
World Mother, Wound Mender,
Breaker of the Chain of Pain,
You who holds the World
in the Palms of Your Hands,
Heal through me,
Heal for me,
Heal by me,
Heal me.
All glory to You,
Beloved Isis!


CONTACT

Marij Wijtenburg

Locaties in Alkmaar en Warmenhuizen of bij je thuis in de regio Alkmaar

telefoon

06-12697361